Diensten

 

Wat kan ik als online strateeg voor jouw betekenen? Een heleboel! Als online strateeg help ik jou met strategisch communiceren via jouw onlinekanalen. Hierbij gaan ons ook focussen op specifieke onderwerpen zodat we niet teveel in een keer gaan zenden (focuspoints). Zo kunnen wij o.a. gaan werken aan: 

 

Jouw online positionering 

Hierbij gaan wij kijken naar wat jouw bedrijf doet, hoe jij dat doet, waarom jij dat doet, voor wie jij dat doet en wie jouw concurrenten zijn. Zo komen we tot een heldere zin de jouw belofte omschrijft en deze zetten we in om jouw onlinepositie te claimen t.o.v. jouw klanten.

Jouw onlinestrategie 

Om samen doelen te kunnen bereiken hebben we een heldere strategie nodig. Ik houd persoonlijk niet van ellelange verhalen en documenten, we gaan dus voor een one-pager (of 2) waarin ik jouw onlinestrategie beschrijf. Deze vertaal ik ook naar een content- en hashtagstrategie zodat je direct aan de slag kunt en alle tools in huis hebt. 

Jouw bedrijfsverhaal

Elk bedrijf heeft een verhaal en ik help je simpelweg om deze op papier te zetten. Deze kun je dan vervolgens op je website plaatsen of via social media delen. 

 

 

 

 

 

 

Hoe doe ik dit

  •  Goalgetter sessie
  • Trajecten
  • Trainingen
  • Masterclasses