MEET

 

Mijn naam is Kayleigh Odekerken, een online strateeg met een liefde voor duurzaamheid, ik help graag anderen en ik geloof in de kracht van eenvoud. 

 

In mijn dagelijks leven ben ik druk bezig met het verminderen van mijn ecologische voetafdruk. Zo eet ik geen vlees, kies ik plasticvrije producten, ga ik voedselverspilling tegen en ben ik bewust bezig met recyclen. Zolang ik er bewust mee bezig ben maakt het mij niet uit dat ik er nog niet ben, veel groenten zijn er nu eenmaal (in de supermarkt) nog niet zonder plastic verpakkingen. Ik doe mijn best en dat is voor mij al meer dan voldoende.

 

 

Kayleigh Odekerken - Keke Odé - Online strateeg - Social Media Specialist
Keke Odé - Summer - Sea - Style

 

 

In 2016 heb ik mijn opleiding Jeugdzorg (MBO) afgerond waarna ik graag wilde doorstuderen. Pedagogiek (HBO) leek een hele logische stap maar al snel kwam ik erachter dat ik niet op mijn plek zat. In 2017 ben ik geswitcht naar de opleiding Communicatie (HBO), mijn diploma verwacht ik in 2021 te behalen. 

 

Ik vond het al op jonge leeftijd belangrijk dat ik met plezier naar mijn ging. Na een tijdje gewerkt te hebben als PGB-begeleidster wist ik het zeker: ik wilde mijn eigen bedrijf starten en dat is gelukt! 

 

 

Nu help ik klanten met hun online positionering, strategie en bedrijfsverhaal en heb ik een duidelijk doel: de (online) wereld mooier maken d.m.v. waardevolle, eerlijke en duurzame communicatie. Doordat dit voor mij belangrijk is, kan ik jouw beter helpen. En dat is wat ik graag doe! 

 

Hoewel ik bewust de keus heb gemaakt om de zorgsector te verlaten ben ik hier nooit met twee benen uitgestapt. Al zo’n vijf jaar begeleid ik cliënten bij alledaagse zaken en schrijf ik begeleidingsplannen. De kennis die ik heb opgedaan als begeleider neem ik dan ook mee in mijn werkwijze en ik ben erg dankbaar voor het feit dat ik deze twee werelden op zo’n mooie manier kan combineren!

 

 Wil je meer over Keke Odé lezen? Klik dan hier.  

Keke Odé - Summer - Sea - Style