Over Keke Odé

Ik ben een online strateeg die jou wil leren om jouw onlinekanalen op de juiste manier in te zetten. Zo kun jij ondernemen en connecten met jouw klanten. En dit allemaal vanuit jouw eigen kracht. 

Online aanwezig hoort bij het tijdperk waarin we leven en ik werk hierbij graag aan heldere en eerlijke doelen samen met mijn klanten. Mijn doel? Ik wil de (online) wereld een stukje mooier maken d.m.v. waardevolle, eerlijke en duurzame communicatie. 

Ik vind het hierbij belangrijk om samen met mijn klanten zaadjes te planten die in ons traject gaan groeien tot een sterke online positionering, strategie en  bedrijfsverhaal. Het gaat tenslotte om jou en over jouw bedrijf. Samen planten wij de juiste middelen om jouw bedrijfsidentiteit te vormen en online stevigheid te creëren. 

De kernwaarden van Keke Odé zijn: 

·      Persoonlijk

·      Waardevol 

·      Eerlijk

·      Duurzaam