Waarmee kan ik jou helpen?

Als social media specialist en online strateeg kan ik jou met veel verschillende en uiteenlopende vragen helpen. Ik het heb vertaald in drie termen: strategie, storytelling en social media. Maar omdat deze definitie erg breed is heb ik een uitgebreide lijst voor je samengesteld die jou precies verteld wat ik voor jou kan betekenen. 

Strategie

Positionering

Hoe zorg jij dat je online opvalt, wat zijn je missie en je visie, wat kom je brengen en wat kunnen jouw klanten bij jou wel of niet halen? Dit zijn een aantal vragen waar jij aan het einde van een strategische sessie een antwoord op hebt. 

Strategie

In de communicatie via social media valt op dat er vaak maar wat wordt gedaan en dat vind ik erg jammer. Er valt namelijk veel meer uit te halen. Samen kiezen we een heldere en juiste strategie die past bij jouw merk en werken we deze uit tot haalbare doelen. Ook wordt de strategie vertaald naar een contentstrategie zodat je direct online aan de slag kunt gaan.

Storytelling

Elk merk of bedrijf heeft een verhaal te vertellen, ook jij! We gaan samen in gesprek over jouw bedrijfsverhaal, jouw doelen en dat wat jij komt brengen. Uiteindelijk heb jij een helder verhaal over jouw merk/bedrijf die je online kunt gaan delen.

Social Media

Simpel gezegd vind ik social media het allerleukste dat er is maar voor jou kan het elke week een struggle zijn daarom kan ik je helpen bij: 

  • Strategie 

We bepalen de juiste kanalen, de doelgroep die je wilt aanspreken en welke informatie er gedeeld gaat worden. 

Mocht je al social media kanalen hebben dan kijken we welke nog relevant zijn en stellen we de doelen bij. 

  • Opzetten/schrijven van de content kalender 

Het plannen van al je content geeft veel rust en zo weet je wat er gaat komen en waar je op in kunt spelen. Samen bepalen welke inhakers relevant voor jouw merk/bedrijf zijn en kijken wat er online gedeeld gaat worden. 

  • Teksten schrijven

Zo schrijf ik social media berichten, website teksten en blogs. Noem het en ik schrijf het.  

  • Content maken en/of bedenken 

Als je de tekst hebt, moet er natuurlijk ook content bij. Dit kan gaan om een creatieve visual, een foto, een video of een blog. 

  • Campagne of advertentie bedenken/uitwerken.

Je wilt op een specifieke informatie op een bepaald moment gaan delen? Een campagne of advertentie is dan de uitkomst. Samen bepalen we de duur en de inhoud. Hierna werk ik de campagna/advertentie uit en kun jij gaan starten! 

Ik hoop dat je nu een beter beeld hebt van mijn diensten. Mocht je interesse hebben neem dan contact op via hi@kekeode.com of bel naar 0681051209.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *